Kotiniemen valtio / Vesa Lassila voi järjestää pelejä tilauksesta mm. yrityksille, polttariseurueille ja yhteisöille. Pelit sovitaan aina tilaajan kanssa heidän toiveidensa mukaisesti mahdollisuuksien rajoissa.

Pelit

Peleissä yleensä pelataan lyhyitä noin tunnin/ sopimuksen mukaan pelejä, jotta jo heti alussa tippuneet eivät joudu odottamaan kohtuuttomasti offarilla uutta erää. 
Joissakin peleissä on ns. uudelleensyntymismahdollisuus, jolloin pelataan pidempiä noin 2 tunnin taisteluita.

Pelivaihtoehtoja

* taistelu kohteen valloituksesta ja hallinnasta tietyn ajan

* kohteen valloitus/puolustus

* partisaanijahti

* partiotehtävä

* rintamalinjan pitäminen

* kahden linnoituksen välinen taistelu (eräänlainen muunnos lähinnä paintballista tutusta lipunryöstöstä)

*sopimuksen mukaan räätälöityjä

Muitakin vaihtoehtoja voidaan toteuttaa jos vaan mahdollista.

 

Varustevuokraus

Varustevuokrauksesta voi kysyä tarkemmin Vesa Lassilalta (puh. 0405367667).

Varusvarikko Tmi Vesa Lassila
Y-tunnus: 2083161-0
Arvonlisävero 22 % sisältyy hintoihin.
puh. 040-5367667, e-mail. vesahml(at)kotiniemenvaltio.com

 

Hinnat/varustetaso

Varustevuokra sisältää maastopuvun, taisteluvyön tms, kuulat ja tietenkin kasvomaskin sekä airsoft-aseen . Hinnat sovitaan aina tapauskohtaisesti pelin tilaajan kanssa. Hintoihin sisältyy arvonlisävero 22 %.


Aseet

Vuokra-aseista pitkät sähköpyssyt ovat lähinnä Kalashnikov-tyypin aseita (AK-47, AK-47 Spetnaz, AK-74, RPK), toki muitakin löytyy kuten MP5SD, MP40, Thompson, G36C, M14 jne. 
Kaasupistoolit ovat lähinnä M92 blowback-pistooleita (Beretta M92), joitakin muitakin malleja löytyy.

Vuokraehdot

Jokainen on korvausvelvollinen rikkomistaan tai hukkaamistaan varusteista/aseista täysimääräisesti. Aseen tekninen vika ei tietenkään johda korvauksiin. Sen sijaan aseensa suutuspäissään rikkonut maksaa uuden aseen hinnan.

Vakuutukset

Varusvarikko tmi Vesa Lassila vakuutus kattaa vain pelipaikan ja toiminimen omaisuuden. Vakuutus ei kata mahdollisia henkilövahinkoja tai peliin osallistujan oman omaisuuden vahinkoa. Jokainen on siis omalla vastuullaan ja oman vapaa-ajanvakuutuksensa piirissä. Pelinjärjestäjä luonnollisesti takaa ensiapua henkilövahingon sattuessa, kts turvallisuussuunnitelma.

Ruokailumahdollisuus

Peleissämme on ruokailumahdollisuus järjestää joko omasta toimesta tai mahdollisesti yhteistyökumppanimme Inkalan kartanon kautta.

Majoitusmahdollisuus

Kesäaikana löytyy ainakin kaksi puolijoukkuetelttaa (noin 10 hengen telttoja). Majoitustilaa on myös korsussa (4-8 henkeä riippuen mukavuuden halusta ja tilantarpeesta).
Saunomismahdollisuus on puusaunassa.