Kotiniemen valtio on nimittänyt uusia kunniajäseniä vuosien tauon jälkeen. Sotaveteraani Kosti Cande on KNV:n ensimmäinen kunniajäsen.

 

Pekka Karras

Kotiniemen valtion toiseksi kunniajäseneksi on nimitetty Pekka Karras. Hän on toiminut vuosien ajan KNV:n peleissä aktiivisena pelaajana, osapuolen komentajana, pelien kehittäjänä ja talkooaktiivina. Pekka Karras on myös avustanut Kotiniemen valtiota mm. juridisissa asioissa kuten turvallisuussuunnitelman teossa oikeustieteen kandidaatin ammattitaidolla.

 

Ánte Haltta

Keittiömestari Ánte Haltta on toiminut Kotiniemen valtion alkutaipaleella ansiokkaasti kokkina peleissämme ja on nyt palannut takaisin pelien kokiksi. Keittiömestari Ánte Haltta teki hyvän lihakeiton tämän vuoden Falkland-pelissämme ja on lupautunut kokiksi jatkossakin.

 

Mikael Korkman

Yrittäjä Mikael Korkman on persoonallisuus, joka on toiminut yhteistyössä Kotiniemen valtion kanssa vuosien ajan. Mikael Korkman pelasti suurelta osin konkurssiin menneen Softaaja paperilehden ja jatkoi toimintaa nettilehtenä uuden toimituksen kanssa. Pelikalenterin jatkuminen Suomen virallisena airsoft-pelien ilmoittamispaikkana ja Softaajan keskustelufoorumin jatkuminen ovat Mikael Korkmanin ansiota.

 

21.5. 2016 Hämeenlinna

 

Vesa Lassila

KNV:n johtaja